Lufta ka prekur thuajse të gjithë kosovarët, e një story të tillë e ka edhe Milot Rashica, shkruan OnAir.

Ai mbrëmë ishte mysafir në emisionin Ndrrimi i Natës në Klan Kosova me Alaudin Hamitin.

Kjo storje ka ndodhe në Luftën në Kosovë gjatë ikjes nga serbët, ai me nënën e tij kanë ecur përgjatë lumit përshkak të sulmeve e bombardimeve. Nënës së tij i ka rënë nga duart në lum Milot Rashica vetëm dy vjeçar. Ai vazhdon duke treguar se si e kanë ndihmuar njerëzit që ishin afër tyre dhe kanë kaluar pa ndonjë pasojë të madhe.

Mlot Rashica është djali i artë i futbollit, që po na i ndrit fytyrën edhe si shtet.

Për ta dëgjuar Rashicën se si e tregon këtë story, mund ta ndiqni videon më poshtë.