Tek disa persona humori nuk fitohet me kohë por është i lindur. I tillë është edhe vlogeri Miran Ramadani ai mundohet që përmes humorit të tij të tregoj realitetin tek shqiptarët, shkruan Onair

E kjo gjë si duket i bën të qeshin një numër të madh të ndjekësve që ai posedon në rrjetin e tij social Instagram. Mirani është unik në mënyrën e tij dhe në humorin që sjell.

Ai së bashku me mikun e tij kanë treguar se si zhvillohet një bisedë tek populli shqiptar pasi një person të jetë shëruar dhe ka dalur nga spitali./Onair