Në vazhdën e investimeve në infrastrukturën sportive, sot ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, ka nënshkruar memorandum bashkëpunimi me kryetarin i Kamenicës, Qëndron Kastrati

E kjo u bë për përfundimin e punimeve në stadiumin e këtij qyteti.

Ai ka ndarë nga buxheti 100mijë euro për stadiumin e Kamenicës