Nga të gjitha sportet, futbolli ishte dhe është mbreti i sporteve. Edhe të vjetrit, edhe të rinjtë, madje edhe femrat e fëmijët janë në një mënyrë tifozë, të gjithë janë me disponim të jashtëzakonshëm, e një pjesë thuajse të hipnotizuar. Edhe unë dikur, si adoleshent, ndihesha pjesë aktive e tifozerisë futbollistike. Krahas leximit, gjëja e dytë me rëndësi ishte sporti, e sidomos futbolli.
Në këtë video shihen disa biseda të lojtarëve që kan folur gjatë ndeshjeve të futbollit.

https://www.youtube.com/watch?v=-gdJlrqMUAA