Përveq se është një vend i mundësive dhe shumë i mirë për jetesë.

Zvicra ka edhe shumë bukuri natyrore.

E një ndër to janë edhe Alpet e Zvicrës të cilat të lënë pa frymë nga bukuria e tyre