Sahide dhe Safete Mustafa te njohura si Motrat Mustafa, shumë shpesh publikojnë këngë e videoklipe të reja, duke qëndruar kështu pranë publikut që i do e ndjek me vëmendje.

Paraqitjet e dikurshme i kishin shumë më ndryshe sesa këto të tanishmet. Tani, Motrat janë modernizuar e po ecin në hap me kohën, gjë që është për tu duartrokitur.

Megjithatë, edhe më përpara ato janë munduar të luajnë me pamjen, duke bërë grim e frizura të ndryshme.