Trajneri i njohur kosovar, Ismet Munishi ka komentuar ndeshjen dhe formën e Belgjikës në ndeshje ndaj Japonisë, e cila u fituar vetëm në fund me rikthim me rezultat 3-2.

Munishi ka treguar dobësitë e Belgjikës në emisionin Dueli Botëror në RTV Dukagjini, i cili udhëhiqet nga Fisnik Zymi dhe Arta Nitaj.