Artistët shqiptarë kanë nisur që për kohë rekord të lansojnë projekte muzikore të cilat kanë kapur majat e suksesit, madje krejt kjo për faktin se klikimet janë kthyer në matës të suksesit.

Këtë mision Mahmut Ferati dhe Vjollca Selimi e kanë kaluar me sukses. Të dy me projektin e tyre kanë arritur tashmë ka arritur 1 milion klikime.

Kjo këngë, të cilës dyshja ia ka bashkëngjitur edhe klipin, është punuar nga produksioni Vizioni dhe Libonia. Madje për periudhe kohore shumë të shkurtër ka kapur majat e suksesit.