Now Reading
Ndodh edhe kjo në Kosovë! Konfiskohen barna në Gjakovë!

Ndodh edhe kjo në Kosovë! Konfiskohen barna në Gjakovë!

Njësia policore dhe inspektorët farmaceutik kanë bërë kontrollimin e tri barnatoreve në Gjakovë, ku edhe kanë konfiskohen 421 paketime pa banderola.
Sipas Policisë, në rastin e parë, gjatë kontrollimit janë gjetur dhe konfiskuar 67 paketime të llojeve të ndryshme të cilat kanë qenë pa banderola dhe nuk i dihet prejardhja e produkteve.

Me vendim të prokurorit pas intervistimit i dyshuari është liruar dhe rasti shkon në procedurë të rregullt. Kurse, rasti tjetër ka ndodhur në rrugën ‘Anton Çeta’, në Gjakovë, ku njësia policore dhe inspektorët farmaceutik kanë bërë kontrollimin e barnatores e të dyshuarës femër.

Gjatë kontrollimit janë gjetur dhe konfiskuar 244 paketime të llojeve të ndryshme të cilat kanë qenë pa banderola. Me vendim të prokurorit pas intervistimit i dyshuari është liruar dhe rasti shkon në procedurë të rregullt.

Po ashtu në rrugën ‘Konferenca e Bujanit’, në këtë qytet, njësia policore dhe inspektorët farmaceutik kanë bërë kontrollimin e barnatores të dyshuarit mashkull.

See Also

Gjatë kontrollimit janë gjetur dhe konfiskuar 110 paketime të llojeve të ndryshme të cilat kanë qenë pa banderola dhe nuk i dihet prejardhja e produkteve. Me vendim të prokurorit pas intervistimit i dyshuari është liruar dhe rasti shkon në procedurë të rregullt.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top