Now Reading
Në këtë mënyrë nuk e keni parë asnjëherë Shyhrete Behlulin

Në këtë mënyrë nuk e keni parë asnjëherë Shyhrete Behlulin

Këngëtarja e njohur dhe shumë e dashur për publikun, edhe pse me vite po shkon drejt plakjes fiziku i saj gjithmonë e thotë të kundërtën.

Elegante në çdo mbrëmje ku ajo këndon.

Por këtë stil dhe elegancë, Shyhretja e posedon edhe në përditshmërinë e saj jo vetëm kur shfaqet në publik.

Në disa pamje që mund t’i shohim, e thjeshtë e bukur dhe e veçantë vjen këngëtarja jonë e njohur.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
1
Silly
1
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top