Now Reading
Në këtë vend ka shkuar Lule Mustafa pas fejesës

Në këtë vend ka shkuar Lule Mustafa pas fejesës

Lule Mustafa është këngëtarja e njohur kosovare.

Ajo është motra më e vogël nga Motrat Mustafa.

Këngëtarja para pak javëve është fejuar dhe bëri një ceremoni madhështore për këtë ditë. E kjo duket se e ka lodhur shumë atë pasi sot ka shkuar të relaksohet në Brezovicë.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top