Modelja e njohur shqiptare e cila ndërtoi karrierën edhe si këngëtare, ajo ka kohë jeton në Amerikë edhe pse ka qenë më pasive në të dy profesionet dhe është fokusuar në jetën private.

Edhe përkundër disa thashethemeve të kohë pas kohëshme se lidhja me hokeistin çek ka patur zbehje kjo rezultojë të jetë e pa vërtetë, ata vitin që lam pas lidhjen e tyre e quan në një hap tjetër me fejesë ku propozimi ishte magjik, në një ambient bregdetar.

Ndërsa këtë vite ajo po shkon drejt martesës dhe janë vetëm ditë që e ndajnë nga momenti më i rëndësishëm për të. Ajo me shumë mikesha festoi ditën e beqarisë duke u argëtuar pa fund. Por kjo pjesë nuk ka fund pasi që Afërdita ka ndjekur edhe një koncert të këngëtarit të njohur Franch Montana ku si duket Afërdita ‘shkrihet’ ndaj ti.