Tiffany McCall i ka treguar të bijës Braylee se është shtatzënë, duke e befasuar me një qese dhuratash.

Videoja e realizuar në shtëpinë e tyre në Karolinën e Jugut të Shteteve të Bashkuara, e tregon pesëvjeçaren e buzëqeshur, teksa i nxjerrë dhuratat

“Do të bëhesh motër e madhe”, i ka thënë nëna, por Braylee, nuk e pranoi lajmin aspak mirë dhe shqeu fotografinë e nervozuar.