Një majmun nga kopshti zoologjik i Miamit të Shteteve të Bashkuara, nuk e fshehu gëzimin kur takoi njerëzit që e gjetën dhe e rritën për një kohë.
Me te dëgjuar emrin, Limbani la pijen që po pinte dhe u hodh në krahët e Jorge, duke e përqafuar pandërprerë

Tani që majmuni është dërguar në kopsht, për shkak se në hapësira urbane nuk lejohet mbajtja e kafshëve të egra, ai vizitohet shpesh prej bashkëshortëve.