Now Reading
Një nënë me një vajzë troket në derën e Labinot Tahirit, kërkon ndihmë urgjente!

Një nënë me një vajzë troket në derën e Labinot Tahirit, kërkon ndihmë urgjente!

Duket që këngëtari Labinot Tahiri është çuditur sot që në pikë të mëngjesit, shkruan OnAir

Një nënë dhe vajzë nga Suhareka po kërkojnë ndihmë nga Labinot Tahiri.

Labinot Tahiri pak minuta më parë ka publikuar një video në profilin e tij në Instagram ku tregon se si një nënë dhe vajza e saj nga Suhareka ka ditë që po qëndrojnë pranë shtëpisë së tij duke kërkuar ndihmë.

Këngëtari i cili nuk arriti të marr një ulëse në kuvend këtë mandat është shprehur i gatshëm të ndihmoj ata me pagesë 10 mujore të qirasë.

“Mirëmengjesi shpirtêra të mirë!
Kjo nanë me këtë vajzë nga Suhareka, ka dy ditë që vjen tek shtëpia ime!
Videon e ka realizuar djali im Eltoni qysh në mêngjes!
Kjo nanë ka kêrkuar që të i’a paguaj qeranë, por nuk ka lënë emrin e saj!
Për ta kaluar dimrin me vajzën, i thoni se do të ia paguaj qeranë ose dikush atje nga Suhareka nëse e takoni apo e njifni le ta merr pêrsiper dikush që mos të mbetet jashtë baneses.
Pêr 10 muaj pages, jam i gatshëm nga Fondacioni i përbashkët me popullin që kam, të ia paguaj qeranë!
#Jasht #Kuvendit, me mision për të i ndaluar lotët e nanave, Labinot Tahiri, Ferizaj Kosovë e Shqipërisë!” ishte postimi i Labinotit.

View this post on Instagram

See Also

Mirëmengjesi shpirtêra të mirë! Kjo nanë me këtë vajzë nga Suhareka, ka dy ditë që vjen tek shtëpia ime! Videon e ka realizuar djali im Eltoni qysh në mêngjes! Kjo nanë ka kêrkuar që të i'a paguaj qeranë, por nuk ka lënë emrin e saj! Njêri rast nga shumë raste të ndryshme të cilët rrethojnë shtëpinë tonë, shtëpinë e shqiptarëve bujar! Për ta kaluar dimrin me vajzën, i thoni se do të ia paguaj qeranë ose dikush atje nga Suhareka nëse e takoni apo e njifni le ta merr pêrsiper dikush që mos të mbetet jashtë baneses. Pêr 10 muaj pages, jam i gatshëm nga Fondacioni i përbashkët me popullin që kam, të ia paguaj qeranë! #Jasht #Kuvendit, me mision për të i ndaluar lotët e nanave, Labinot Tahiri, Ferizaj Kosovë e Shqipërisë!

A post shared by INFO REZ- Berati 044837377 (@labinottahiriofficial) on

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
1
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top