Alban Mehmeti konsiderohet si njëri nga këngëtarët i cili ”kallë” dasmat.

Nga momenti kur angazhohet për t’i argëtuar dasmorët Alban Mehmeti është ai i cili i prinë kësaj liste.

Ai shumë shpesh e ka dëshmuar se zëri i tij është arma më e fortë e tij, për arsye se ai është këngëtari i cili edhe live i këndon këngët me shpirt.

E si këndon ai live dëgjojeni vetë dhe vlersojeni atë.

Evergreen është program për të gjithë artistët të cilët dëshirojnë që ti këndojnë dhe ti transmetojnë në televizion këngët e shpirtit live.
Ky realizim cover mundësohet nga Produksioni EMFcreative në bashkëpunim me televizionin Kutia.