Një video e cila po qarkullon në rrjetet sociale shihet si si një dhëndërr ka ra në grackë nga shokët e tij,

Njëri nga shokët ka vendosur që të vishet si nuse dhe ta befasojë atë.

E gjithë ky moment është incizuar nga shokët tjerë dhe është shprendar më të madhe në rrjetet sociale, video për pak ditë ka bërë miliona shikime.

Shikojeni edhe ju më poshtë