Njësia speciale e policisë së Kosovës në mënyrë të organizuar është përgjigjur fushatës sensibilizuese për dhurimin e gjakut.

E Majori Ahmet Gerguri u shpreh se njësia speciale është gjithmonë në shërbim të qytetarëve dhe të sigurisë së tyre

Për të dhuruar gjak i pranishëm ishte edhe ministri i shëndetësisë Uran Ismajli, ai tha se kjo fushatë është treguar mjaftë e suksesshme