Është ndër këngëtaret më seksi të estradës, një mama e cila lë nën hije me linjat e theksuara.

Në pamje eksperimenton shpesh, duke u shfaqur gjithnjë e më e bukur, madje edhe kësaj here.
Sot e shohim një ndryshim i cili vërtetë se i shkon shumë asaj, është ngjyra e zezë në flokë e cila e paraqet Norën shumë më joshëse, duke marrë kështu vëmendjen e shumë ndjekësve dhe adhuruesve që ka.