Ky është padyshim makthi më i tmerrshëm që mund të përjetojë çdo femër.

Sipas mediave, 24-vjeçarja Manow Nimnual u braktis në altar nga bashkëshorti i saj i ardhshëm, ndërkohë që të ftuarit e transmetuan “dramën” live në Facebook.

Ajo qëndroi në skenë me një fustan të bardhë, ndërkohë që po falënderonte të ftuarit dhe familjarët sepse nuk ishte kujdesur sa duhet për ta.

Në video duket gruaja e shkatërruar që qëndron vetëm, përcjell shqiptarja.

Filmi trishtues po transmetohej live në Facebook nga miqtë e saj, ndërsa deri më tani ka kaluar 5 milionë shikime.

Qindra komente nga mbarë bota kanë shkuar në adresë të 24-vjeçares ku i ofrojnë mbështetje për atë çfarë kaloi.