Janë krijesa që gjejnë mundësinë, që të kalojnë edhe nëpër hapësirat më të ngushta dhe dalin në detin e hapur – por, ky oktapod dallon prej tjerëve, pasi është shumë më dembel.

Lëvizjet elegante të 29-vjeçares dhe linjat e përkryera trupore, kanë bërë që shikuesit të mos fokusohen aq shumë te oktapodi.

“Ku është oktapodi, nuk po e shoh ndonjë”, ka komentuar njëri me mahi, ndërsa videoja e realizuar në ujërat e pastra si kristali, ka grumbulluar shumë reagime pozitive.