hkuan për të debatuar rreth funksionimit të Kuvendit komunal të Prishtinës, por opozita u detyrua ta lëshojë sallën e Kuvendit Komunal dhe ta bojkotojë mbledhjen.

Kërkesa për bojkotim u paraqit nga Halim Halimi i Lidhjes Demokratike të Kosovës dhe Eman Rrahmani nga Lëvizja Vetëvendosje.