Një shofere franceze që po udhëtonte në Britani të Madhe, është përfshirë në një aksident rrugor, me një veturë që i doli përpara në rreth rrotullim.

Me këtë rast, shoferit i është derdhur kafeja dhe ia ka zhytur këmishën, ndërsa ishte duke shkuar për një intervistë pune.

I nervozuar me incidentin, ai e ka qëlluar me shqelma veturën tjetër, pastaj e ka hedhur kafenë në xhamin e përparmë.