Një turist i njohur me nofkën “legjenda”, ka arritur që për 59 sekonda t’i pi 30 teke të Sambucas gjatë pushimeve.

Në një video të publikuar më poshtë, Chris McAdam, 20-vjeç nga Swansea, Wales, ai shihet duke i pirë teket me shpejtësi të madhe

Në një moment ai ndalet dhe shikon përreth nga frika se mund të sëmuret, por punonjësit e kafiterisë dhe miqtë e inkurajuan që të vazhdojë.

Megjithatë, edhe pse pas konsumimit të alkoolit është sëmurë, McAdam thotë se është mësuar të pi pije alkoolike.