Kudo që ata këngojnë atmosfera është në nivelin e duhur, shkruan onair

Bëhet fjalë për Ganën dhe grupin Pro Band duke qenë kaq të suksesshëm në muzikën që ata e sjellin për fansat e tyre ata kanë vendosur të jenë sa më afër fansave të tyre.

Për nder të festës së Bajramit grupi Pro Band dhe Ganja do të këngojnë në “Baron” e  patjetër që ata kanë zgjedhur njërin nga produksionet më të mira vendore Vizioni Libonia të cilët do të përkujdesën që të gjithë mysafirët të posedojnë nga një dhuratë.

E kjo dhuratë është 2 nga CD më të reja të cilat janë punuar me shumë përkushtim nga Ganja dhe Pro Band./Onair