Të pranishmit në një tren që po udhëtonte nëpër New York, nuk mund t’i besonin syve kur një burrë u kap për derë dhe qëndroi ashtu deri në stacionin tjetër

Veprime të tilla për të shmangur pagesën e biletës bëhen shpesh, por zgjidhen hapësira ku qëndrimi është shumë më i lehtë.

Më poshtë mund të shihni formën se udhëtoi ai me trenin nëntokësor, që ka mundur të përfundonte edhe me fatalitet.