Turisti që ndodhej në një hotel në Majorca të Spanjës, është ngjitur përmes ullukut në katin e dytë dhe ka kërcyer nga ballkoni në pishinë.

Për këtë arsye, menaxheri e ka telefonuar policinë, ndërsa i ka kërkuar mysafirit që të largohet nga hoteli së bashku me shoqëruesit

“Nuk bindej që të mos ngjitet, ndërsa shoqëruesit e tij e inkurajonin të bënte këtë gjë. Sikur të mos kërkoja ndihmë edhe të tjerët do vepronin si ai”, ka thënë menaxheri