Një qytet i vogël në Liban ka vënë policet femra para një situate të pazakonshme. Tashmë uniformat e tyre nuk do të jetë ato të zakonshmet, por pantallonat dhe bluza të shkurta, kurse qëllimi i këtij ndryshimi nuk është vera e moti i nxehtë

“Qëllimi është që të bindim perëndimoret se në po ndryshojmë dhe të tërheqim turist nga atje” kanë thënë ata.

Ndryshe, policet që patrullojnë janë zakonisht vajza të reja dhe shumë të bukura.