Një polic i ka dhënë gjobë auto ambulancës e cila ishte parkuar gabimisht në rrugë.

Personi që e filmon policin i thotë se ambulanca ka të drejtë të parkohet kudo kur është në shërbim

Por, është polici ai që insiston se nga stafi ishin duke ngrënë drekë dhe nuk ishin në detyrë, andaj edhe duhej t`i vihej gjobë ambulancës.

Personi në fakt e quan disa herë edhe “idiot” por polici nuk zmbrapset nga mendimi i tij se ka të drejtë.

This parking warden slaps a ticket on an AMBULANCE

This parking warden slaps a ticket on an AMBULANCE

Gepostet von Daily Mail am Mittwoch, 25. Juli 2018