Kombi i policisë i cili po ndjekte të dyshuarin u dorëzua për shkak të terenit të vëhtirë.

Vetura e cila po largohej ishte 4×4 dhe e prodhuar për terene malore kështu që policia nuk mundi të shkoj pas asaj  veture të fuqishme.

Shikojeni videon për më shumë./ONAIR