Sigurisht se jo të gjithë njerëzit mësohen që t’i shohin policët duke kërcyer.

Një video e oficerëve të policisë nga Norfolk, Virxhinia, duke vallëzuar në stacionin e policisë është bërë hit duke kapur më shumë se 25 milionë klikimë në dy ditë

Edhe skuadra e Norfolkut dhe shërbimi i zjarrit janë përfshirë. Tani, ata kanë përfshirë Departamentin e Policisë në Seattle, Norfolk, Departamentin e Policisë Virginia dhe Departamentin e Policisë Metropolitane.