Dritaret i janë thyer, e salla e gjimnastikës ngjason në një shtallë plehrash ku vend kanë zënë jashtëqitjet e kafshëve dhe copat e thyera të xhamave.

Kjo është shkolla “Skënderbeu” e Lisockës së Kamenicës e cila ishte ndërtuar në vitin 1974.