Jo të gjithë në Kosovë kanë kushte të mira jetese, madje disa jetojnë në kushte të mjerueshme për jetë, shkruan Onair

Dhe për shumë kë tani më mrekullitë nuk egzistojnë fare duke parë se askush nuk po arrin të i ndihmojë, kjo është vetëm njëra nga shumë familje të cilat Halil Kastrati i bëri me kulm mbi kokë.

Vërtetë tejet prekëse kur një shtëpi e tërë qajnë me lot gëzimi kur kuptojnë se tanimë ata kanë një shtëpi të tyre ku munden të zhvillojnë një jetesë normale.

Kjo ngjarje është vërtetë prekëse si shumë raste të tjera të tilla në Kosovë./Onair