Skamnorët dhe familjet nevojtare sa herë e takojnë atë, iu ngjallet shpresa se shumë shpejt mund të bëhen me strehë mbi kokë.

Halil Kastrati, Drejtor i Shoqatës Humanitare “Jetimat e Ballkanit”, tashmë është kthyer në shpresë për njerëzit që kanë nevojë për ndihmë, shkruan Onair

Halil Kastrati ka gëzuar edhe një familje shqiptare që kishe mbetur pa kulm mbi kokë, madje reagimi i plakës së familjes ka rrenqethur të gjithë.

Videoja e listuar më poshtë do ju bëj edhe të qani./Onair