“Ska dasëm” mban titullin kënga më e re nga Buraku dhe Grupi Fama.

Në mesin e shumë baladava këngëtari ka zgjedhur edhe këtë projekt i cili pritet të kap majat e suksesit.

E që kjo këngë të realizohet ai ka vendosur të zgjedhë si bashkëpuntor :Video : MProduction Text & Muz : Valon Biba Ork: Valdrin & Doan Prod by : VDsounds Executive Producer : Mirton Xhekaj