Një klerik francez gjatë ceremonisë së pagëzimit ka bërë diçka të papritur.

Ai e ka goditur foshnjën sepse nuk ndalej duke qarë gjatë pagëzimit, shkruan ‘Daily Mail

Prifti nisi të bëhej nervoz dhe thoshte qetësohu, qetësohu..

Mirëpo, vjen deri të moment kur ai edhe e godet foshnjën.

Në këtë moment ndërhynë nëna dhe babai i foshnjës të cilët tërheqin foshnjën nga prifti francez.