Skema programore verore e RTV Dukagjini u sjellë shikuesve 60 episodat e serialit Egjeli nga Stupcat tani në format Televiziv

Kjo pas një bashkëpunimi të nënshkruar nga stupcat, platforma online Gjirafa dhe RTV Dukagjini

Aktori Vedat Bajrami tha se fryma e re mediale e RTV Dukagjinit i ka bindur që të ritransmetojnë në Televizion episodet që janë transmetuar vetëm online