Dy ish të dashuruarit e universitetit që u bashkuan falë dashurisë së tyre të përbashkët ndaj Taylor Swift pothuajse e lanë “në hije” yllin pas propozimit të tyre romantik në koncertin e saj të kohëve të fundit në Londër.

E momenti kur James u ulë në gjunjë është bërë viral, me mijëra e mijëra shikime në momentin e veçantë të çiftit të “kapur” nga dashuria.

Dhe siç mund të shihet në pamje, një pjesë e spektatorëve kishin “harruar” yllin, duke përqendruar vëmendjen tek propozimi