Punëtorët e KEDS-it në Mitrovicë kanë protestuar sot për një orë para ndërtesës së kësaj kompanie, duke kërkuar ngritje të pagave, kushte të dinjitetshme për punëtorë, si dhe nënshkrimin e kontratave kolektive

Ndërsa paralajmëruan grevë të përgjithshme dhe kolaps energjetik në mbarë vendin, nëse këkesat e tyre nuk plotësohen deri në shtator.