Adoleshentja e paemëruar nga New Jersey i Shteteve të Bashkuara, mbeti me lëndime të konsiderueshme, pasi provoi një manovër të rrezikshme e kapur për barke.

Derisa ishte këmbë zbathur, ajo provoi atë që njihet si skijim në ujë, por shpejtësia e barkës ishte e shpejtë dhe e hodhi atë shumë larg, transmeton Telegrafi.

“Ta bëjmë këtë”, dëgjohet duke thënë një mik i saj, para se të dëgjohet ndezja e motorit të lundrës së vogël.

Videoja që mund ta shihni më poshtë, e tregon imitimin e lojës në ujë, që nuk iu rekomandohet ta provoni ndonjëherë.