Angela Martini është modelja më e njohur shqiptare.Angela prej vitesh jeton dhe vepro në Amerikë, ndërsa është e martuar me Dragos Savulescu.

Modelja pasqyron përmes rrjeteve sociale jetën luksoze, ndërsa një ndjekës e ka pyetur atë se përse bën si ‘boss’ me paratë e bashkëshortit.Angela me shumë sportivitet e publikon pyetjen e ndjekësit dhe i dha atij përgjigjen e papritur.“Sepse janë edhe paratë e mija”, ka shkruar ajo.