Ministri i Punëve të Jashtme të Republikës të Shqipërisë, Gent Cakaj mbrëmë ka qenë i ftuar në formatin televiziv “Rubikon” dhe ka folur për karrierën e tij politike dhe përfshirjen e tij në politikëbërjen e jashtme, shkruan OnAir

Ai ka shtuar se gjithmonë është paragjykuar për shkak të moshës së tij te re, madje edhe në disa raste intervistat e tij janë keqinterpretuar.

Cakaj në Rubikon ka folur edhe për aktakuzën ndaj presidentit Thaçi dhe kryetarit të PDK-së, Kadri Veseli, madje edhe për politkën e SHBA-ve karshi Kosovës dhe Serbisë.

Këto dhe shumë të tjera i gjeni në videon e listuar më poshtë.!/