Nuk keni vendosur se çfarë dreke të përgatitni sot?

Kofsha pule e shoqëruar me salcë është njëra nga dreka më e shijshme të cilën duhet ta provoni.]

Si të përgatitet dhe çfarë duhet të përmbajë kjo drekë!

Shikojeni video e publikuar nga Balis Kitchen.

Një shije speciale./OnAir