Ende nuk e keni përgatitur drekën për sot?

Balis Kitchen me këtë super recetë do ju ndihmojë.

Kjo drekë për shkak se mund të përgatitet shpejtë dhe lehtë është njëra nga drekat më të shijshme.

Më poshtë mund ta gjeni linkun e plotë./OnAir