Nevojiten:

4 patate
2 lug gjelle vaj
kryp biber te kuq dhe origano
nga gjysem luge çaji

400 -500 gram mish pule
70 gram gjalp
gjysem qepe
100 gram bizele dhe karota
biber tkuq dhe kryp

70 gram gjalp
2 lug gjelle miell
500 ml qumesht
1 lug caji kryp
biber i zi
100 gram kashkavall

Por si të përgatitet kjo recetë?
Duhet të shikoni në linkun e listuar më poshtë apo edhe të hyni në kanalin zyrtar të Balis Kitchen./OnAir