Dëshironi ëmbëlsirë të shpejtë e të shijshme?

Ju sjellim recetën përgatitur nga kuzhina e Balit, e cila bëhet gati për vetëm 10 minuta.

Se çfarë produkte ju nevojiten dhe si përgatitet kjo recetë?

Klikoni në linkun e listuar më poshtë apo edhe të hyni në kanalin zyrtar të Balis Kitchen./OnAir