Si të përgatitni krofne të shijshme për vetëm 10 minuta?

Balis Kitchen përmes kësaj recete do të ju ndihmojë që në shtëpitë e juaja të përgatitni krofnet më të shijshme deri më tani.]

Video e gjeni në kanalin zyrtar të balis Kitchen në YouTube si dhe në linkun e listuar më poshtë./OnAir