Recetë e shijshme nga Gresa Behluli ëmbëlsirë me molla.

Një recetë e cila është përgatitur nga Gresa e që është mësuar nga tezja e këngëtarës.

Si përgatitet dhe sa është e shijshme kjo recetë?

Shikojeni videon e listuar më poshtë./OnAir