Për gjithë adhuruesit e turshive tanimë keni një super recetë.

Turshi verore me vetëm 2 përbërës.

Si mund ta përgatitni një recetë të tillë dhe çfarë produkte duhet përdorur këtë e kuptoni në video e listuar më poshtë nga kuzhina e Balit.

Shpejtë e shijshëm!