Padyshim që Learta reja e Shyhretes pas martesës ka arritur të fitoj shumë vëmendje mediale, shkruan Onair

E këtë famë reja e këngëtares po vazhdon ta ketë ende, ajo mbrëmë ka qenë në një kanagjegj ku këndonte edhe vjehrra e saj dhe kunata e padyshim që ahengu dukej edhe më madhështore kur Learta fillon të vallëzoj.

Këto pamje nuk duhet humbur shohim se reja e këngëtares vallëzon tejet bukur./Onair